Vila 364 m2, Budva, Prodaja

Cijena : 1.100.000 EUR

Prodaja

Ref No. 17760
Tip: Kuca
Broj soba: Vise
Površina: 364 m2
Lokacija: Budva , ,
Status gradnje: Novogradnja

Opis nekretnine

Objekti su projektovani u tri bloka, kao dvije zgrade u nizu ( vile A i B ) i jednom ( vila C ) koja se nalazi uklopljena u teren ispod gornjih vila tako da ravna krovna terasa predstavlja nastavak slobodnog prostora ispred gornjih vila sa uklopljenim bazenom. Takođe uklopljen u teren je i stan za poslugu koji svojom pozicijom ne remeti privatnost budućih korisnika vila a ista pozicija mu omogućava lagan pristup svim vilama. Aktom je utvrđena spratnost objekata: Po+Su+P+1 za vile A i B kao i Su +P+1za vilu C. Sve vile su okrenute ka južnoj strani (prema moru) 

Ulazi u objekte organizovani su sa severne strane objekata i povezani su međusobno stepeništima i prolazima koji se spajaju na zajedničkom platou tj. parking prostoru sa pristupnom rampom. 

U sklopu objekata postoje dvije suterenske zajedničke prostorije gdje je u jednoj smještena bazenska tehnika a druga služi kao magacin za smeštaj mobilijara. 

Objekti se sastoje od niza blokova sastavljenih u jednu urbanističku cjelinu, spratnosti Po+Su+P+1 za vile A i B i Su+P+1za vilu C. Svi objekti imaju ravne krovove.

Funkcionalno rješenje objekata A i B:

Podrum 

Podrum je zamišljen kao prostorija za zabavu i opuštanje. Sadržaj tog prostora je šank sa mini barom i vinotekom, kino sala i prostor za igru bilijara.

Suteren

U suterenskom dijelu objekta smještene su po tri komforne sobe, dva kupatila, sauna, tehnička prostorija u kojoj je smješten centralni bojler za snabdijevanje komplet vile toplom vodom kao i stepenište koje vodi u podrumsku prostoriju. U jednoj sobi postoji zasebno kupatilo a korisnici ostale dvije sobe i saune koriste zajedničko kupatilo. U sutrenski prostor se prilazi direktno sa platoa na kome se nalazi bazen ili sa unutrašnjim stepeništem sa prizemlja objekta.

Prizemlje

Etaža prizemlja pored glavnog ulaza i komunikacija ka spratu i suterenu sadrži veliki jedinstven prostor koji je zamišljen da ima tri cjeline i to dio za dnevni boravak, dio za trpezariju i dio za kuhinju. Iz trpezarije se izlazi na prostranu natkrivenu terasu koja je ograđena staklenom ogradom čija providnost omogućava nesmetan pogled na more i iz same prostorije. Na ovoj etaži jedino su pregrađeni dio za vešeraj i wc.

Sprat

Na spratu se nalaze dvije sobe međusobno odvojene garderoberom. U sklopu veće sobe postoje odvojeno kupatilo i garderober i ima svoju terasu. Manja soba takođe ima svoje kupatilo a zid prema moru kompletno je zastakljen tako da je pogled ka moru omogućen iz svake pozicije u sobi. 

Funkcionalno rješenje objekta C:

Suteren

U suterenskom dijelu objekta smještena je teretana, sauna, wc, prostor sa tuševima i tehnička prostorija u kojoj je smješten centralni bojler za snabdijevanje komplet vile toplom vodom kao i stepenište koje vodi ka prizemlju. 

Prizemlje

Etaža prizemlja pored glavnog ulaza i komunikacija ka spratu i suterenu sadrži veliki jedinstven prostor koji je zamišljen da ima tri cjeline i to dio za dnevni boravak, dio za trpezariju i dio za kuhinju. Iz trpezarije i dnevne sobe se izlazi na prostranu terasu koja je ograđena staklenom ogradom čija providnost omogućava nesmetan pogled na more i iz samih prostorija. Ova terasa je povezana tj. dio je prilaznog platoa koji je ograđen ali dozvoljava pristup bazenu susjednog objekta. Na ovoj etaži jedino su pregrađeni kuhinjski špajz i wc.

Sprat

Na spratu se nalaze tri sobe međusobno odvojene garderoberom i mini barom. Svaka soba ima svoju terasu, kupatilo i garderober . Sobe su hodnikom povezane sa izlazom na natkrivenu terasu na kojoj se nalazi hidromasažna kada. Sa te terase se spoljnim stepeništem izlazi na veliku krovnu terasu i bazen na nivou suterena vila A i B.

Funkcionalno rješenje stana za poslugu:

Stan za poslugu se nalazi u nivou etaže podruma vila A i B. Stan je jednosoban i sastoji se od prostora za garderober, dnevne sobe i trpezarije, kuhinje, kupatila i jedne spavaće sobe.

Na ulaznom platou, predviđen je komplet poštanskih sandučića koji se nalazi na posebnom mjestu zajedno sa brojilima za potrošnju električne energije i protivpožarnim aparatom. Na ulaznom platou se nalazi šahta u kojoj su smješteni vodomjeri sa daljinskim očitavanjem.
U dnevnim sobama vila je ugrađen TV.
U svim vilama je ugrađen električni kamin.
Za sve stanove su urađeni priključci i oprema za telefon, internet mrežu, , interfon i video nadzor za kontrolu preko ViFi mreže.
Sve vile su opremljene centralnim plafonskim kasetnim klima uređajima.

Iz svih vila je interfonskom instalacijom osim otvaranja ulaznih vrata omogućena i kontrola ulazne rampe.

Kontakt:
Milos Kukulicic
+382 69 022 070
milos.kukulicic@c21fresh.me
Kontakt:
Vladimir Hnatko
+382 69 355 886
vladimir.hnatko@c21fresh.me
 • Podgorica, 517000€
 • Budva, Cijena po dogovoru
 • Budva, 63000€
 • Budva, 115000€
 • Podgorica, 20000€
 • Kolašin, 70000€
 • Herceg Novi, 143000€
 • Podgorica, 150000€
 • Kotor, 1600000€
 • Herceg Novi, 70000€
 • Bar, 1588000€
 • Herceg Novi, Cijena po dogovoru
 • Bar, 100000€
 • Budva, 42350€
 • Budva, 72500€
 • Kotor, 1000000€
 • Podgorica, 150000€
 • Nikšić, 67000€
 • Nikšić, 47000€
 • Bar, 250000€
 • Herceg Novi, 341000€