Jednosoban stan, 45.48m2, Zabjelo, Prodaja

Cijena : 50.028 EUR

Prodaja

Ref No. 21517
Tip: Stan
Broj soba: Jednosoban
Lokacija: Podgorica , Zabjelo ,
Orjentacija: Sjeverozapad
Status gradnje: U izgradnji

Opis nekretnine

Jednosoban stan, 45.48m2, u izgradnji, Zabjelo, prodaja, raspoložive spratnosti 1 - 7, orijentacija sjever - zapad.

Ovaj moderni poslovno-stambeni kompleks - "Južna kapija grada", koji objedinjuje novi stil življenja i savremenu dimenziju luksuza, koncipiran je kao zaokružena cjelina koja će svojim stanarima omogućiti najviši komfor stanovanja na odličnoj lokaciji. 

Kompleks je projektovan i konstruisan uz poštovanje najviših standarda u kvalitetu gradnje, što podrazumijeva bezbroj tehničkih pogodnosti i visok nivo bezbjednosti.

Objekat je pozicioniran u širem pojasu centra grada, uz samu magistralu i kružni tok i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. 

Kupovinom stana ili poslovnog prostora u ovom kompleksu dolazite u novo, cjelovito i moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji ima tendenciju razvoja, o čemu svjedoči koncentracija većih komercijalnih i drugih objekata u neposrednoj blizini (“Voli-Naš diskont”, “Diskont Laković”, “Mercedes-benz”, “Autocentar Osmanagić”, “Vodovod i kanalizacija”…).

U dvije lamele na VII spratova smještene su jednosobne, dvosobne i trosobne stambene jedinice, kao i poslovni apartmani površine od 44m2 do 94 m2, koje imaju harmoničnu strukturu i maksimalnu iskorišćenost prostora, dobro osvjetljenje i vrhunski kvalitet  materijala, te moderne i kvalitetne elemente – kako u  stanovima – tako i u  enterijeru zgrade. 

Na raspolaganju je i dovoljan broj parking mjesta, kao i poslovnih prostora grupisanih tako da njihov planski raspored poveže različite usluge i svakodnevne potrebe stanara.

Uređenje oko kompleksa je u kombinaciji popločanih i zelenih površina, sa hortikulturnim uređenjem koje stvara ambijent prijatan za stanovanje.

Planirano je da čitav kompleks bude završen do kraja jula 2021. godine.

Investitor Master Inženjering,

izvođač radova Bemax.

 

Kontakt:
Marijana Kalezic
+ 382 69 372 009
marijana.kalezic@c21fresh.me
Kontakt:
Mirko Joksimovic
+382 69 540 042
mirko.joksimovic@c21fresh.me
  • Podgorica, 49038€
  • Podgorica, 72435€
  • Podgorica, 102861€
  • Podgorica, 80000€
  • Podgorica, 49200€
  • Podgorica, 55700€