Trosoban stan 999€/m2, ponuda ograničena

Cijena : 86.250 EUR

Prodaja

Ref No. 21559
Tip: Stan
Broj soba: Trosoban
Lokacija: Podgorica , Zabjelo ,
Orjentacija: Sjeveroistok
Status gradnje: U izgradnji

Opis nekretnine

Trosoban stan, 86.33m2, u izgradnji, Zabjelo, prodaja, raspoložive spratnosti 2 - 6, sjeveroistočna orijentacija.

Ovaj moderni poslovno-stambeni kompleks - "Južna kapija grada", koji objedinjuje novi stil življenja i savremenu dimenziju luksuza, koncipiran je kao zaokružena cjelina koja će svojim stanarima omogućiti najviši komfor stanovanja na odličnoj lokaciji. 

Kompleks je projektovan i konstruisan uz poštovanje najviših standarda u kvalitetu gradnje, što podrazumijeva bezbroj tehničkih pogodnosti i visok nivo bezbjednosti.

Objekat je pozicioniran u širem pojasu centra grada, uz samu magistralu i kružni tok i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju sa svim djelovima grada i važnim gradskim sadržajima. 

Kupovinom stana ili poslovnog prostora u ovom kompleksu dolazite u novo, cjelovito i moderno zdanje, povezano sa svim što je u Podgorici od značaja i u dio grada koji ima tendenciju razvoja, o čemu svjedoči koncentracija većih komercijalnih i drugih objekata u neposrednoj blizini (“Voli-Naš diskont”, “Diskont Laković”, “Mercedes-benz”, “Autocentar Osmanagić”, “Vodovod i kanalizacija”…).

U dvije lamele na VII spratova smještene su jednosobne, dvosobne i trosobne stambene jedinice, kao i poslovni apartmani površine od 44m2 do 94 m2, koje imaju harmoničnu strukturu i maksimalnu iskorišćenost prostora, dobro osvjetljenje i vrhunski kvalitet  materijala, te moderne i kvalitetne elemente – kako u  stanovima – tako i u  enterijeru zgrade. 

Na raspolaganju je i dovoljan broj parking mjesta, kao i poslovnih prostora grupisanih tako da njihov planski raspored poveže različite usluge i svakodnevne potrebe stanara.

Uređenje oko kompleksa je u kombinaciji popločanih i zelenih površina, sa hortikulturnim uređenjem koje stvara ambijent prijatan za stanovanje.

Planirano je da čitav kompleks bude završen do kraja jula 2021. godine.

Investitor Master Inženjering,

izvođač radova Bemax.

Broj stanova po ponuđenoj akcijskoj cijeni ograničen.

Kontakt:
Andjela Mandic
+382 69 372 004
andjela.mandic@c21fresh.me
Kontakt:
Vladimir Dulovic
+382 69 372 007
vladimir.dulovic@c21fresh.me
  • Podgorica, 44540€
  • Podgorica, 45440€
  • Podgorica, 65790€
  • Podgorica, 66690€
  • Podgorica, 69210€
  • Podgorica, 86250€
  • Podgorica, 93420€