POSTANITE DIO NAŠEG TIMA

Odlučili ste da započnete karijeru u kompaniji Fresh? Šta je sledeće? Ukratko ćemo vam objasniti kako da se prijavite za neku od pozicija za koju ste zainteresovani I koje dalje korake možete očekivati kako bi postali dio našeg tima.

1. POGLEDAJTE OTVORENE POZICIJE

Zahvaljujemo vam se na interesovanju da se pridružite našem timu. Mismo organizacija koja se razvija I koja nudi mogućnosti kako za one koji imaju iskustva u određenim oblastima tako I onima koji su odlučili da grade karijeru zajedno sa nama. Molimo vas da se upoznate sa našim trenutno otvorenim pozicijama klikom OVDJE.

2. PRIJAVA PUTEM INTERNETA

Molimo vas da se prijavite putem aplikacije za poziciju za koju smatrate da sa vašim znanjem, iskustvom I vještinama savršeno odgovarate. Samo I jedino prijave primljene preko sajta biće uzete u razmatranje. Proces apliciranja je jednostavan. Molimo vas da nakon popunjavanja aplikacione prijave, priložite vaš CV. Kada završite sa prijavom, automatski odgovor da je vasa prijava primljena će vam biti poslata na vašu mail adresu koju steo stavili. Ukoliko se poruka iz nekog razloga nije pojavila, molimo vas kontaktirajte nas na office@c21fresh.me Molimo vas da obratite pažnju da vase kontakt podatke ažurirate.

3. PROCJENA KANDIDATA I PROCES SELEKCIJE

Nakon završetka trajanja oglasa, pristupa se preselekciji kandidata koji su se prijavili. Oni koji odgovaraju zahtevima I odgovornostima navedenim za datu poziciju pozivaju se na testiranje kao sledeći korak selekcije.

5. IZBOR KANDIDATA

Kandidati koji uspješno prođu process selekcije postaju dio tima Fresh. Kontaktiramo vas putem Telefona I usmeno saopštimo lijepu vijest.

POGLEDAJTE TRENUTNO OTVORENE POZICIJE

  • Podgorica, 44540€
  • Podgorica, 45440€
  • Podgorica, 65790€
  • Podgorica, 66690€
  • Podgorica, 69210€
  • Podgorica, 86250€
  • Podgorica, 93420€